کامپوزیت مناسب چه دندان هایی است؟
کامپوزیت مناسب چه دندان هایی است؟
Blog Article
پس از آن، مواد کامپوزیت رزینی روی سطح باندینگ قرار میگیرد و با تابش نور لیزر، پیوند بین مواد باندینگ و کامپوزیت برقرار و سفت میشود. این فرایند منجر به ایجاد دندانهایی با ظاهر طبیعی و استحکام بالا میشود.
در هر صورت پزشک متخصص اول باید دندان های شما را معاینه کند و ببیند آیا امکان انجام کامپوزیت روی آنها وجود دارد یا نه.
کلینیک دندانپزشکی دکتر نصیری: محل همآمیزی جدیدترین فناوری دیجیتال، تخصصهای مختلف دندانپزشکی و هنر
میتوانید از طریق ویزیت مجازی با موبایل، از دندان های خود عکس بگیرید و برای متخصص سریتا ارسال کنید و به صورت رایگان مشاوره بگیرید.
در صورت اصرار بر انجام این درمان، بهتر است در سهماهه دوم بارداری (ماههای چهارم تا ششم) انجام شود، زیرا جنین در این دوره به رشد کافی رسیده و داروهای مسکن برای او ضرری ندارند.
این مرحله شامل فرم دهی به کامپوزیت برای طبیعی بنظر رسیدن و سپس پولیش کردن است تا {شرایط کامپوزیت دندان سطحی صاف و زیبا برای دندان ایجاد شود.
باید مراجعه کنید به همون مطب یا کلینیکی که دندان ها تون رو کامپوزیت کردید.
بطور کلی عواملی که بر طول عمر کامپوزیت تأثیر میگذارند، شامل موارد زیر میشوند:
غذاهای سخت: جویدن غذاهای سخت مانند یخ، آجیل و آبنباتهای سفت میتواند باعث ترک خوردن کامپوزیت، لب پر شدن کامپوزیت و یا شکستن کامپوزیتها شود.
اصطکاک کمتر با دندانهای مجاور: کامپوزیتها با دندانهای مجاور کمترین اصطکاک را ایجاد میکنند.
پس از انجام فرآیند کامپوزیت، توصیه میشود که افراد به نکات زیر توجه کنند:
کامپوزیت ونیر یکی از انواع روکش های دندانی است که رنگ بسیار مناسبی داشته و ظاهری مناسبی به دندان ها میدهد و در دندانپزشکی زیبایی نیز استفاده می شود.
با مراقبتهای صحیح و رعایت بهداشت دهان، احتمال بوی بد دهان کاهش مییابد.
ترمیم و بازسازی نواحی آسیبدیده: در صورت وجود پوسیدگی یا آسیبدیدگی در دندانها، این نواحی ترمیم و بازسازی میشوند تا دندانها برای مراحل بعدی آماده شوند.